Jouw sollicitatie

Leuk, je hebt interesse in een vacature bij gemeente Bronckhorst! Je vindt alle informatie over werken voor Bronckhorst op deze website, maar de sollicitatieprocedures verlopen via Werken in Gelderland. Dat betekent dat wanneer je solliciteert, jouw brief en CV in de database van Werken in Gelderland terecht komen. Je kan solliciteren via jouw persoonlijke account op Werken in Gelderland óf door een e-mail te sturen naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan jouw vacature. Na het versturen van je CV en motivatiebrief ontvang je een sollicitatiebevestiging, zodat je weet dat je sollicitatie goed is aangekomen. 

Bekijk alle vacatures

Om op de hoogte te blijven van alle toekomstige vacatures kun je via werkeningelderland.nl een vacature mailing instellen. Zo ontvang je een e-mail wanneer er nieuwe vacatures online staan die aan jouw zoekopdracht voldoen. 

Selectieprocedure

Zo snel mogelijk na de sluitingsdatum (genoemd in de vacature) ontvang je een inhoudelijke reactie op jouw sollicitatie. Je weet dan of je uitgenodigd wordt voor een sollicitatiegesprek of niet. De data waarop de sollicitatiegesprekken gevoerd worden vermelden we zoveel mogelijk in de vacatures. Wel zo makkelijk. Als we je uitnodigen voor een gesprek, dan bellen we je hierover op. 

Of je één of meerdere sollicitatiegesprekken voert, is bij iedere vacature anders. In sommige gevallen is het maken van een casus of een assessment onderdeel van de procedure. Hierover ontvang je dan tijdens de selectieprocedure meer informatie. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van een kandidaat, kan het zijn dat we referenties opvragen of een (online) screening doen, bijvoorbeeld via zoekmachines of sociale media.

Na de sollicitatiegesprekken bekijken we of er een match is met één van de gesproken kandidaten. Is dat het geval? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Dit gesprek wordt meestal gevoerd door iemand van P&O en jouw toekomstige manager. Na dit gesprek weten we of jij onze nieuwe collega bent en wanneer je gaat beginnen.

Belangrijk om te weten is dat we van iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen. Tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je meer informatie hierover. De kosten van de VOG worden door gemeente Bronckhorst vergoed.

Ben je afgewezen na een schriftelijke sollicitatie en heb je nog vragen hierover? Bel dan gerust om meer informatie te vragen. In de afwijzingsmail staan contactgegevens genoemd. Ben je afgewezen na een gesprek? Dan bellen we je altijd om de afwijzing toe te lichten. 

Privacy

Standaard worden jouw gegevens bewaard tot maximaal 1 maand na het afronden van de sollicitatieprocedure, conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wetgeving. Het kan zijn dat jouw gegevens langer willen bewaren. Bijvoorbeeld omdat we verwachten dat jouw profiel aansluit bij een toekomstige vacature. In dat geval vragen we je altijd om toestemming, per e-mail.

Meer informatie over hoe Werken in Gelderland omgaat met jouw persoonsgegevens vind je op werkeningelderland.nl.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures

Logo werken in Gelderland

Is er op dit moment geen interessante vacature bij gemeente Bronckhorst, maar wil je vacatures wel als eerste ontvangen? Op Werken in Gelderland kan je je inschrijven voor een vacaturemailing. Zo blijf je op de hoogte van alle toekomstige vacatures. Je ontvangt dan wekelijks een e-mail wanneer er nieuwe vacatures online staan die aan jouw zoekopdracht voldoen.

Open sollicitatie

Het is ook mogelijk om een open sollicitatie in te sturen. Als we vacatures verwachten die passen bij jouw profiel, bewaren we jouw gegevens maximaal een half jaar in portefeuille. Als er een passende vacature ontstaat, zullen we je hierop wijzen en je vragen om mee te doen in de sollicitatieprocedure.

Open sollicitatie sturen