Op 8 september 2020 is onze website getoetst door een onafhankelijke derde partij. Op basis van het testrapport is een toegankelijkheidsverklaring opgesteld via www.toegankelijkheidsverklaring.nl en is gepubliceerd in het register. Het volledige testrapport vindt u onderaan deze pagina.

Deze verklaring geldt voor de website(s):

  1. https://www.bronckhorst.nl (hoofdwebsite)

Het toegankelijkheidslabel van Gemeente Bronckhorst. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Aanpak om de toegankelijkheid van onze website te bevorderen

  • Automatische controle: met de accessibility tool van Siteimprove toetsen wij onze website regelmatig op toegankelijkheid.
  • Interne controle vóór publicatie: onze redactie toetst vóór publicatie de content op toegankelijkheid.
  • Periodieke interne controle: Onze redactie voert periodiek tussentijdse controles uit op de content.
  • Training werknemers: Onze webredactie heeft een training over toegankelijkheid gevolgd.
  • Overig: binnen de organisatie wordt aandacht gevraagd voor het direct toegankelijk aanleveren van Word- en PDF-documenten.

PDF-documenten

PDF bestanden laten we zoveel mogelijk aan de toegankelijkheidseisen voldoen. We kunnen niet garanderen dat ze volledig toegankelijk zijn. Heeft u een pdf-bestand dat u niet kunt lezen, laat het ons dan weten. Wij helpen u graag!

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Vindt u dat onze website ondanks onze inzet niet voldoet of heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt? Laat het ons weten, dan helpen we u verder. Bovendien helpt u ons zo de website te verbeteren.

Stuur uw melding via ons formulier 'Website Bronckhorst - melden (toegankelijkheids-)probleem'. Beschrijf hierin het probleem en vermeld de link van de pagina waar u het probleem ervoer. Wij laten u uiteraard weten wat wij met uw melding doen.