Ben jij omgevings- en klantgericht, flexibel en heb jij passie voor landschap en groen? Werk je graag in teamverband en kun je ook goed zelfstandig werken? Vind je het leuk om dingen uit te zoeken en te analyseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de gemeente Bronckhorst zijn landschap en groen belangrijke onderdelen van ruimtelijke ontwikkeling en beheer van de openbare ruimte. Wij werken aan het verhogen van de biodiversiteit en aan energieopgaven en klimaatadaptatie in de kernen en het landelijk gebied. Dit zijn grote opgaven, die veel impact hebben op de leefbaarheid en het landschap. Deze vragen om innovatieve en creatieve oplossingen en nauwe samenwerking met inwoners, overheden en andere partijen.

Wat ga je doen?

In deze functie voer je werkzaamheden uit op het gebied van landschaps- en groenbeleid. Je biedt ondersteuning aan de beleidsmedewerker en projectleiders. Je draagt bij aan de voorbereiding en uitvoering van (groen)projecten, gebiedsprocessen en aan de beleidsvorming. Ook de communicatie en beleidsvorming voor speelplekken in de openbare ruimte behoort tot je takenpakket.

Je werkt nauw samen met jouw directe collega’s van Team Beleid & Projecten. Daarnaast werk je ook veel samen met collega’s van de clusters Wonen & Werken en Omgeving. Je hebt contact met bewoners, bewonersorganisaties en groene organisaties in de gemeente. 

Solliciteer nu

FunctietitelMedewerker beleidsondersteuning Landschap & Openbaar groen
StandplaatsHengelo (Gld)
Uren per week28 uur
Dienstverband1 jaar met uitzicht op vast
Salarisindicatie (max)€ 4.244,00
Salarisschaal (max)8
Benodigde opleidingHBO

Wie zijn wij?

Team Beleid & Projecten is een enthousiast en goed georganiseerd multidisciplinair team met ambitie om onze leefomgeving te behouden en te versterken. Samenwerking en flexibiliteit staan voorop. Het team is onderdeel van cluster Buiten. 

Wie zoeken wij?

We zoeken een medewerker beleidsondersteuning Landschap & Openbaar groen die:

  • beschikt over HBO-werk en denkniveau;
  • beschikt over relevante opleiding op MBO+/ HBO-niveau;
  • kennis heeft van flora en fauna (Wet Natuurbescherming niveau 3) en beschikt over ecologische kennis;
  • affiniteit heeft met speelplekken in de openbare ruimte;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij jou?

  • Een maandsalaris van maximaal € 4244 (functieschaal 8) bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, als we na het eerste jaar het gevoel hebben dat we bij elkaar passen;
  • Pensioenopbouw bij het ABP;
  • Reiskostenvergoeding woon/werkverkeer van € 0,23 per kilometer of een thuiswerkvergoeding van € 3,00 per dag;
  • Een mooi pakket flexibele arbeidsvoorwaarden ter waarde van ongeveer 17%, zodat je zelf kan kiezen voor aanschaf van vrije dagen, aanvulling op je salaris, enzovoort.

Waar kom je te werken?

Werken bij één van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland! De gemeente Bronckhorst is een moderne en open organisatie. Wij springen in op de ontwikkelingen in de samenleving en gaan uit van de kracht van onze inwoners en ondernemers. 

Wil je alvast kort enkele mogelijk nieuwe Bronckhorster collega’s leren kennen? Neem dan een kijkje op ‘Werken bij de gemeente Bronckhorst’.

Hoe solliciteer je?

Ben jij flexibel, besluitvaardig en omgevings- en klantgericht? Dan ontvangen we jouw CV en motivatiebrief graag vóór 6 mei 2024 via sollicitaties.069633@werkeningelderland.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op donderdag 16 mei. Zou je het ons willen laten weten als deze datum jou niet past?

Solliciteer nu

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Herman Tinselboer, manager van cluster Buiten. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Claudia Blommers, P&O adviseur. Zij zijn allen te bereiken via telefoonnummer (0575) 75 02 50.

Wij zijn ervan overtuigd dat we deze vacature zelf kunnen invullen en stellen acquisitie dus niet op prijs.