Ben jij mantelzorger? Wil jij wandelen en daarnaast andere mantelzorgers ontmoeten en ervaringen uitwisselen? Wandel dan mee met de wandelgroep voor mantelzorgers. Tijdens de wandeling is er tijd voor jezelf, aandacht voor elkaar en laad je op in de mooie Bronckhorster natuur.

We ontmoeten je graag op 7 mei om 14.00 uur bij Eetcafé Jansen & Jansen, Spalstraat 1 in Hengelo. We drinken eerst samen een kop koffie/thee en starten daarna met de wandeling. Vanuit het centrum van Hengelo lopen we al snel over mooie en rustige wandelpaden en half verharde zandwegen. We passeren onderweg solarpark De Kwekerij en landhuis Het Regelink. Aan het eind van de wandeling lopen we nog even over park De Bleijke. De route is 7 km.

Meedoen aan de wandeling is gratis. We gaan ervan uit dat je goed ter been bent. Onze sociaal consulenten Sanne en Rob wandelen mee.

Aanmelden voor de wandeling hoeft niet, maar is voor de organisatie wel prettig. Stuur hiervoor een e-mail naar Sanne Beunk of Rob Oude Hengel via info@bronckhorst.nl. Voor vragen of informatie kun je Sanne of Rob bellen via tel. (0575) 75 02 50. Heel graag tot dan!