Sinds het vertrek van burgemeester Besselink op 1 januari hebben we Marja van der Tas als waarnemend burgemeester. Zij vervult deze functie tot begin 2025. Ondertussen zijn we gestart met de zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor onze gemeente. We stellen daarvoor een profielschets op waarin we beschrijven welke eigenschappen we belangrijk vinden voor onze toekomstige burgemeester. Daarin vinden we ook jouw input onmisbaar! Wat vind jij belangrijke eigenschappen voor de nieuwe burgemeester? Welk advies zou je de burgemeester willen meegeven? Jouw mening telt. 

Deel je mening in een paar klikken

Daarom hebben we een korte vragenlijst opgesteld. We vragen niet alleen onze inwonerpanelleden om de vier vragen in te vullen, maar iedereen kan meedoen! Het invullen duurt slechts 5 minuten. We attenderen je via al onze communicatiekanalen op de vragenlijst. Misschien kom je zelfs raadsleden tegen in je buurt die je de vragen willen stellen. Onderzoeksbureau Moventem voert dit onderzoek uit in onze opdracht en verwerkt de antwoorden vertrouwelijk.

Vragenlijst nieuwe burgemeester invullen(externe link)

Je kunt de online vragenlijst invullen tot en met 17 april. Grijp deze kans en laat van je horen! We gebruiken de resultaten van het onderzoek om de vacature te maken die in juni uitgaat. Samen zoeken we zo naar de beste burgemeester voor Bronckhorst. Wil je een fysieke vragenlijst invullen? Dat kan ook. Deze is tijdens openingstijden af te halen in ons gemeentehuis.

We bundelen de antwoorden daarnaast ook om straks aan de nieuwe burgemeester te geven zodra die begint.