Afvalcontainers bestellen of omruilen

Onze afvalinzamelaar Circulus geeft u als inwoner afvalcontainers in bruikleen. De containers zijn gekoppeld aan het adres, daarom moeten de containers bij verhuizing bij de woning blijven staan.

Op elk adres hoort minimaal een afvalpas aanwezig te zijn. Op de meeste adressen staat ook een container voor de huis-aan-huis inzameling van GFT, oud papier en één voor kunststof verpakkingen/zuivel- en sappakken.

Aanvragen, omruilen of bijbestellen containers

Bij verhuizing kan het voorkomen dat er op uw nieuwe woonadres geen afvalpas of containers aanwezig zijn (bij nieuwbouw) of niet de containers die u wenst. Binnen drie maanden na verhuizing kunt u de afvalpas en containers gratis bestellen of omruilen. Na deze drie maanden zijn hier administratie- en bezorgkosten aan verbonden (op te vragen bij de Servicelijn).

Via onderstaande knop kunt u met uw postcode en huisnummer direct online containers bestellen of omruilen. U kunt ook bellen met de Servicelijn van Circulus, telefoon 0900 95 52.

Containers omruilen of bijbestellen

Goed om te weten

Voor de afvalinzameling hanteren we in Bronckhorst het volume/frequentiesysteem. Bij dit afvalinzamelingsysteem betaalt u een vast bedrag per jaar en daarnaast een bedrag per keer dat u de groene en grijze container aanbiedt. Met dit systeem is het voor u voordeliger zo min mogelijk afval aan te bieden en uw containers of afvalzak alleen aan te bieden als deze vol zijn. U kunt kiezen voor containers van verschillende grootte. Logischerwijs betaalt u per lediging van een grote container meer dan voor een kleine. Lees meer hierover op de pagina 'Afvalstoffenheffing'.

Ook interessant voor u?