Met het langer worden van de dagen en de stijgende temperaturen, zul je merken dat je minder uitgeeft aan verwarming en verlichting. Plus, de huidige energietarieven zijn voordeliger dan voorheen, wat positief is voor je budget. Daarom is dit het ideale moment om actie te ondernemen en ervoor te zorgen dat je energiekosten het hele jaar door beperkt blijven. Overweeg je nog energiebesparende maatregelen zoals isolatie, dubbel glas of zonnepanelen? Dan is dit het moment om in actie te komen!

In de wintermaanden hebben installateurs het vaak druk met reparaties en het installeren van energiebesparende voorzieningen. Nu is de kans groter dat ze tijd voor je hebben. Glas vervangen gaat makkelijker in de zomer dan in de koude maanden. Dit geldt ook voor werkzaamheden waarbij de watertoevoer (en dus de verwarming) tijdelijk moet worden afgesloten, waardoor je huis afkoelt. Zonnepanelen installeren is ook aangenamer nu dan tijdens vorstperiodes of hete zomerdagen. Kortom, de lente is het perfecte seizoen om te starten met energiebesparing!

De Energiecoach kan je (gratis) helpen

Laat je bijstaan door energiecoach Edwin van der Wal. Hij staat klaar om je (gratis) te adviseren en tips te geven over verduurzaming en het verminderen van je energieverbruik. Hij ondersteunt je ook bij het vinden van subsidiemogelijkheden. Neem contact met hem op via info@bronckhorst.nl of telnr. (0575) 75 02 50

Op-Morgen.nl logo

Op Morgen: voor de toekomst van Bronckhorst

Voor de toekomst van Bronckhorst is een duurzame betrokkenheid van inwoners en ondernemers onmisbaar. Samen maken we Bronckhorst tot een fijne plek om te wonen en te werken. Op het platform Op Morgen(externe link) bundelen we onze krachten voor een beter klimaat met handige tips en mooie verhalen.