Trouwambtenaren in gemeente Bronckhorst

Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand

Vanuit de gemeente Bronckhorst voeren de Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS-en) de regie over uw huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie. Zij verzorgen deze ceremonie op een persoonlijke en creatieve manier, afgestemd op uw wensen. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan een onvergetelijke dag.

Op de pagina 'Huwelijk en geregistreerd partnerschap' vindt u alle informatie die nodig is voor de melding voorgenomen huwelijk.

 • Cobien Vossers

  Met liefde zal ik jullie trouwen. Want liefde is de basis waarop jullie samen verder gaan door het voornemen om te gaan trouwen of te gaan voor partnerregistratie. Als trouwambtenaar vind ik het bijzonder dat ik een kijkje mag nemen in jullie leven en mag luisteren naar jullie unieke liefdesverhaal. Mijn talent is om jullie woorden te vertalen naar een unieke persoonlijke en warme ceremonie. Ik kom graag bij jullie langs om kennis te maken. Alvast veel plezier met de voorbereidingen.

 • Eva Schuurman

  Liefde wil je delen. Het laat je stralen, snotteren, gniffelen en stotteren. Wanneer jullie liefde voor eventjes in mijn handen ligt, vertrouw dan op ontspanning, luchtigheid, geruststelling en schoonheid. En dat zonder de prachtige ernst en noodzaak van het samenzijn te verliezen.

 • Jacqueline Buhler

  Liefde is op weg zijn naar jezelf vinden in elkaar' Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En wat mooi dat jullie besloten hebben het huwelijk in de mooie gemeente Bronckhorst te laten voltrekken! Het huwelijk is liefde. Eigenlijk veel meer dan dat. Het gaat om een verbond, een verbinding met elkaar. Dat jullie die verbintenis, dat commitment, met elkaar aangaan, is mooi, heel mooi. Ik vind het een eer als ik die verbintenis zou mogen voltrekken.

 • Jacqueline van Leijden

  Voor mij staat voorop dat jullie een ceremonie krijgen naar eigen wens. Een persoonlijk verhaal waar je je in herkent, waarbij je mag lachen of een traan mag wegpinken. Het is mijn uitdaging om dat in een ontspannen sfeer te doen.

 • Jeanette de Vos-Michel

  Trouwen is hét moment waarop verleden, heden en de toekomst samen komen. Dat moment moet heel speciaal zijn! Graag ga ik met jullie samen aan de slag om jullie huwelijksceremonie precies die vorm te geven die helemaal bij jullie past. Liefdevol, persoonlijk en warm. Met humor én diepgang; een lach en een traan. Dat gun ik ieder bruidspaar.

 • José Smits-Boekhorst

  Ik vind het fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan één van de belangrijkste dagen in het leven van twee mensen die van elkaar houden. Een trouwdag is een hoogtepunt in je leven, daar moet je met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Graag maak ik er samen met jullie een mooie, persoonlijke en onvergetelijke huwelijksceremonie van.

 • Kees-Jan Hoogerheide

  Wat is mooier dan wanneer twee mensen voor elkaar kiezen en besluiten samen hun levens te delen. Als enthousiaste “BABS” wil ik kort en krachtig de vertaler zijn van jullie liefde voor elkaar, zodat de officiële ceremonie een zeer persoonlijk betekenis krijgt. Op deze wijze maken we van deze verbintenis een grootse liefdevolle belevenis die wij samen delen met jullie naasten!

 • Eigen trouwambtenaar

  Het is ook mogelijk om een trouwambtenaar van de burgerlijke stand uit een andere gemeente te kiezen. Dat is alleen mogelijk wanneer de trouwambtenaar in vaste dienst is als (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand bij een andere gemeente. Deze trouwambtenaar moeten we wel eenmalig benoemen als 'eenmalige trouwambtenaar' van de gemeente Bronckhorst.