Wonen in Bronckhorst: Nieuwsbrief #7 is uit

Dit is een oud bericht.

Er is weer een nieuwe digitale nieuwsbrief Wonen in Bronckhorst uit. In de nieuwsbrief lees je over allerlei activiteiten en mooie plannen om te zorgen voor voldoende woningen in onze gemeente.

In deze nieuwsbrief aandacht voor een bijzonder en nieuw wooninitiatief: 4 woningen in erfdelenopzet in het buitengebied van Baak. Erfdelen onderscheidt zich van traditionele woningbouw door het open karakter van de locatie en een gezamenlijk gebruik en beheer van onroerende zaken en het ommeland. Er is nog plek aan de Dollemansstraat in Baak! 

Ook voor de uitbreidingslocaties maken we stappen. De woonstarterstour vorig jaar november was een succes. Dat vraagt om herhaling! In mei gaat de bus weer langs een aantal voorbeelden van woningen met verschillende oppervlakten, woonvormen en prijscategorieën. Houd onze sociale media in de gaten voor verder bericht. En wist je dat levensloopbestendig bouwen niet alleen voor senioren is? Het gaat om een mooie gelijkvloerse woning. Soms moet je even op ideeën worden gebracht. Inspirerende voorbeelden vind je op bronckhorst.nl/levensloopbestendig-bouwen.

Wonen is een belangrijk thema voor velen van u en ook voor ons als gemeente Bronckhorst. In onze nieuwsbrief informeren wij u graag over onze activiteiten om te zorgen voor voldoende woningen in onze mooie gemeente. Je kunt je ook abonneren op de gratis e-mail nieuwsbrief, dan krijg je deze 3x per jaar automatisch in je inbox. 

Aanmelden nieuwsbrief