Contact met de gemeenteraad

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeenteraad om invloed uit te oefenen op de besluitvorming van de raad.

Inspreken

Het is mogelijk om tijdens de Politieke Avond in te spreken. Per fractie zit er een vertegenwoordiger aan tafel samen met de voorzitter, portefeuillehouder en behandelend ambtenaar. Je krijgt 3 minuten de tijd om je verhaal te vertellen over het onderwerp wat op dat moment wordt besproken. Daarna mogen de raadsleden vragen aan jou stellen en aan elkaar. Wil je inspreken, dan moet je je hiervoor aanmelden bij de griffie via het aanmeldformulier. Dit kan ook telefonisch via (0575) 75 02 50 of per mail via griffie@bronckhorst.nl. Dit kan tot uiterlijk dinsdag voor de Politieke Avond.

Lid worden van het digitaal inwonerspanel Bronckhorst Spreekt

De mening van inwoners, ondernemers, instellingen en verenigingen is belangrijk voor ons. Daarom vragen wij je via het panel ‘Bronckhorst Spreekt’ naar je mening. Met het geven van je mening in dit panel weten wij wat er leeft en helpt je ons om de juiste keuzes te maken voor Bronckhorst. Kijk voor meer informatie op de pagina Bronckhorst Spreekt.