Werken bij één van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland! De gemeente Bronckhorst is een moderne en open organisatie. Wij springen in op de ontwikkelingen in de samenleving en gaan uit van de kracht van onze inwoners en ondernemers. De maatschappij is altijd in beweging. Dat maakt ons werk heel afwisselend. We werken samen met verschillende partijen, van inwoners, buurten, verenigingen, ondernemers tot andere overheden. Altijd kijken we hoe we goede plannen kunnen ondersteunen. Vanuit een positieve houding. Want we geloven erin dat wat goed is moet kunnen. Met trots d’r an, zeggen we.

Openstaande vacatures en stages

  • Vacature Medewerker Gebouwenbeheer - 36 uur

    Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het onderhoud en het verduurzamen van onze gebouwen? Denk je graag mee in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Vacature Medewerker Burgerzaken - 28-36 uur

    Ben je op zoek naar een zelfstandige baan waarin je veel inwoners ontmoet en hen van dienst bent bij belangrijke gebeurtenissen als geboortes en verhuizingen? Kom dan ons team Burgerzaken versterken!

  • Vacature Gedragsdeskundige - 8 uur

    Wil jij als ervaren gedragsdeskundige een bijdrage leveren aan de advisering van onze professionals in de sociale wijkteams van Berkelland en Bronckhorst?

Collega aan het woord

Collega Tessa over haar afwisselende werk bij Bronckhorst

Entree gemeentehuis

Het liefst werk je natuurlijk bij een organisatie waar je je thuis voelt en waar je mogelijkheden ziet. En waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. Daar zorgen wij voor bij de gemeente Bronckhorst. We hebben een lerende cultuur. Voor opleiding, ontwikkeling en experimenteren is veel ruimte. Onze organisatie heeft de perfecte grootte. Groot genoeg voor allerlei mooie regelingen, voorzieningen en verschillende soorten functies. En klein genoeg om de meeste collega’s te kennen en een hechte club te vormen. Samen maken we Bronckhorst, maar samen zijn we ook Bronckhorst!

Vragen? Neem contact met ons op!