Contact met...

Sociale teams

Icon

Het sociaal team bij u in de buurt is hét aanspreekpunt voor vragen over welzijn, (jeugd)zorg, werk en inkomen. Kom langs op het (digitale) inloopspreekuur of neem contact op.

Ga naar: pagina Sociale teams

Leerplichtambtenaar

Icon

De leerplichtambtenaar houdt toezicht op de naleving van de Leerplichtwet. Elke gemeente moet ten minste 1 leerplichtambtenaar in dienst hebben.

Ga naar pagina: leerplichtambtenaar

Combinatiefunctionarissen

Icon

Combinatiefunctionarissen leggen verbindingen tussen sport en onder andere onderwijs, welzijn, cultuur en buitenschoolse opvang. Hun uitdaging is sportverenigingen te versterken, kunst en cultuur naar mensen toe te brengen en het aanbod van sport en bewegen te vergroten.  Ga naar pagina: combinatiefunctionarissen

Functionaris Gegevensbescherming

Icon

De Functionaris Gegevensbescherming (FG) controleert of de gemeente zich aan de AVG houdt.

Ga naar de pagina 'Functionaris Gegevensbescherming'

College van b en w

Wilt u iets met één van de collegeleden bespreken? Maak een afspraak of kom langs op het inloopspreekuur.

Naar de pagina afspraak maken met één van de leden van het college

Accountmanagers voor ondernemers

Icon

We hebben vaste aanspreekpunten voor ondernemers. De gemeente werkt met drie accountmanagers, die elk een aantal sectoren behartigen.

Ga naar: pagina Accountmanagers voor  ondernemers

Beweegmakelaar

Icon

Inwoners van de gemeente Bronckhorst die meer willen of (op advies van een zorgprofessional) moeten bewegen kunnen zich aanmelden bij de Beweegmakelaar.

Ga naar pagina: Beweegmakelaar 

Gebiedsambtenaren

Icon

Om u wegwijs te maken, handige tips aan de hand te doen en goed te weten wat er in een dorp speelt, heeft de gemeente een aantal gebiedsambtenaren die regelmatig op pad zijn in Bronckhorst en in gesprek gaan met u over allerhande onderwerpen. Ga naar pagina: gebiedsambtenaren

Contactpersoon mediation

Icon

Mediation kan uitkomst bieden wanneer u overweegt een bezwaar of klacht in te dienen bij de gemeente of als er sprake is van een (dreigend) conflict tussen u en de gemeente.

Ga naar: pagina Mediation en bemiddeling